Az Ön által megadott személyes adatokat kezeli:

Hembach Roland e.v.

Székhely: 7200 Dombóvár, Rákóczi utca 111/A.

Adószám: 68164081-1-37

Nyilvántartási szám: 51330374

Nyilvántartásba bejegyző bíróság: Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága,

a továbbiakban: Adatkezelő.

Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen adatkezelési tájékoztatónkat (a továbbiakban: Tájékoztató), melyben személyes adatai kezelését érintő gyakorlatunkat ismertetjük az Általános Adatvédelmi Rendelet (a GDPR, azaz az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete) szerint. Ez a Tájékoztató az Adatkezelő szolgáltatásait fogyasztóként igénybe vevő személyekre (Ön) vonatkozik. Bemutatja, hogy az Adatkezelő hogyan gyűjti, használja fel és osztja meg bizonyos esetekben harmadik felekkel az Ön személyes adatait, továbbá információval szolgál az Ön adatkezeléssel összefüggő „érintetti” jogairól.

Az Adatkezelő elkötelezett e honlapot (https://webion.hu) vagy aldomainjeit felkereső egyének személyes adatainak és magánéletének védelme iránt. Jelen tájékoztató és nyilatkozat mindenekelőtt az ügyfelek és hírlevél-feliratkozók személyes adatainak interneten keresztül történő bizalmas kezeléséről és védelméről szól, mindazonáltal ide tartoznak az oldal látogatói is. Összefoglaljuk, hogy a tulajdonos milyen Önre vonatkozó adatokat hogyan gyűjthet és használhat fel, illetve milyen módon használhatják fel. Az adatok illetéktelen személyek részére nem kerülnek átadásra és ezen tájékoztatóban meghatározott formában kerülnek felhasználásra.

A szerződésekben egyedi esetekben az adatkezelés célja módosulhat, mely az adott szerződésben rögzített feltételekkel történik.

A tájékoztató fontos információt nyújt Önnek személyes adatai védelméről és ehhez fűződő jogairól. Ha a felhasználó nem fogadja el ezen feltételeket, jogában áll a honlap használatát felfüggeszteni és személyes adat megadása nélkül a böngészést befejezni.

ADATKEZELŐ FELELŐSSÉGE ÉS ELÉRHETŐSÉGE

Adatkezeléssel kapcsolatos információk

Jelen Tájékoztatóban ismertetett adatkezelések tekintetében Hembach Roland az adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő).

Adatvédelmi eljárásainkat érintő észrevétel, kérdés vagy panasz esetén keressen az [email protected] e-mail címen.

Adatkezelő Felelősségi körök
Hembach Roland e.v.

7200 Dombóvár, Rákóczi utca 111/A.

Adószám: 68164081-1-37

Nyilvántartási szám: 51330374

Összes tevékenység

Választásának megfelelően Ön személyes adatai megadása nélkül is jogosult hozzáférni weboldalainkhoz, viszont a böngészéshez elengedhetetlen a süti – cookie szabályzat elfogadása, hírlevél-feliratkozás esetén pedig az adatvédelmi tájékoztató és nyilatkozat jóváhagyása. Személyes adat az összes információ, amely közvetett vagy közvetlen módon, azonosító szám szerint vagy az ehhez tartozó adatok alapján azonosítható természetes személyre vonatkozik. Abban az esetben, hogyha az oldal Tulajdonosa az Ön személyes adatait gyűjti, az adatgyűjtés átlátható és bizalmas adatkezeléssel történik.

Az Ön személyes adatai olyan információk, melyek segítségével az Ön személye beazonosítható, például: vezetéknév, utónév, állampolgárság, telefonszám, postacím, e-mail cím. Az Ön személyes adatait önkéntesen megadott módon, a tulajdonos az oldalon történő böngészéskor gyűjti, megjelölve minden esetben a cél eléréséhez szükségszerűen megadandó adatokat. Ha nem kívánja megadni ezen adatokat, akkor nem férhet hozzá a honlap egyes funkcióihoz, szolgáltatásaihoz. Az opcionálisan megadandó adatok gyűjtése a felhasználói igények megismerését, a honlap és szolgáltatások fejlesztését szolgálja.

A Tulajdonos minden intézkedést megtesz, hogy az általa kezelt személyes adatok pontosak, naprakészek legyenek.

Az alábbi személyes adatok kezelése történik:
  • Vezetéknév, keresztnév, cégnév és kapcsolattartó neve (cég esetén)

  • Székhely címe (cég esetén), lakcím, levelezési cím

  • E-mail cím

  • Telefonszám

  • Rendszer információk (IP-cím, rendszer verzió, felbontás, statisztika a honlapon megtekintett oldalakról, böngészési szokások, viselkedési mintázat)

Adatkezelés időtartama:

  • Direkt marketing célú hozzájárulások tekintetében a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig

  • Profiladatok tekintetében az utolsó bejelentkezéstől számított 4 év

  • Vásárlások adatai tekintetében a Számv. tv. 169. § (2) bekezdése alapján 8 év

Adattovábbítás feltételei

Az Adatkezelő az általa kezelt adatokat – a szükséges mértékben – továbbíthatja a következő területeken tevékenykedő, általa kijelölt személyek, valamint társaságok részére:

  • Adatfeldolgozás

  • Jogi képviselet

  • Jogviták kezelésére jogszabály alapján jogosult szervek

  • Kézbesítés

  • Könyvelés

  • Követeléskezelés

  • Marketing

  • Számlázás

Adatfeldolgozást végző vagy adatkezelést érintő cégek, személyek

A tulajdonos, Hembach Roland e.v. végzi az adatok kezelését. A tulajdonoson kívül más cégek is részt vesznek a szerződéses ügyfelek adatainak kezelésében, tárolásában.

Mely cégek kapcsolódnak az adatkezeléshez?

A Tulajdonos tevékenysége során az adatkezelésben érintett cégek:

  • Tárhely szolgáltató: RackForest Kft.: Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22. Adószám: 14671858-2-41 Telefon: +36 70 362 4785 E-mail cím: [email protected].
  • Google: Google LLC., Google Ireland Limited (nyilvántartási szám: 368047), további elérhetőségek, levelező rendszer, felhőben történő adat és fájl tárolás, online dokumentum kezelés, továbbá a hozzátartozó szolgáltatások: Google Drive, Google Docs, Google Search Console, Google Analytics, Google AdSense, Google AdWords, YouTube, Blogger, Chrome böngésző támogatása – Google adatvédelme és adatvédelmi elvei.
  • WordPress (Automattic Inc., Adatvédelmi szabályzatuk szerint kezelik az adatokat, ami a következő linken érhető el: https://automattic.com/privacy/)
  • Facebook Ireland Ltd.: 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland, a Facebook, Instagram (Instagram LLC. (1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA)), Messenger és Facebook által kínált egyéb termékek, funkciók támogatása – adatkezelési szabályzat és adatvédelmi tisztviselő elérhetősége.
  • Cloudflare, Inc. (101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, USA) szerverszolgáltatás – https://www.cloudflare.com/privacypolicy/
  • Hotjar Ltd (hotjar.com alkalmazás) (székhely: St Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Málta, amely a személyes adatokat a https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy, https://www.hotjar.com/legal/compliance/gdpr-commitment címen elérhető Adatvédelmi Irányelveknek megfelelően kezeli.)
  • Speciális esetekben a szerződés tartalmazhat további adatfeldolgozó személyeket vagy cégeket.

Adattulajdonosi jogok és jogérvényesítés

Amennyiben nem szeretné személyes adatai kereskedelmi ajánlatok közlésére történő felhasználását, joga van mindezt indoklás nélkül megtiltani. Törlési kérelmét írásban szükséges megküldenie az Adatkezelő részére, e-mailben vagy postai levél formájában, a jelen dokumentumban megjelölt elérhetőségekre.

Kiskorúak és korlátozottan cselekvőképes személyek személyes adatainak védelme

Hembach Roland e.v. webion.hu domainen elérhető

internetes weboldala, valamint megjelenéseinek tartalma többnyire nem 13 év alatti kiskorúak részére szól. Nem kezelünk és nem gyűjtünk 13 év alatti gyermekekről személyes adatokat igazolható szülői vagy gondviselői hozzájárulás nélkül. Szülei vagy gondviselői kérhetik a gyermekre vonatkozó adatok kiadását, törlését. Ha az Adatkezelő számára az adatkezelés, adatfeldolgozás folyamán válik nyilvánvalóvá az életkor, abban az esetben a szülői hozzájárulás beszerzése céljából az adatok felhasználhatók.

Törvényes képviselő hozzájárulása szükséges cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy nyilatkozatához, kivéve a mindennapi életben tömegesen előforduló regisztrációt célzó és különösebb megfontolást nem igénylő szolgáltatásrészeket.

Hogyan védjük adataidat?

Mindent megteszünk azért, hogy a személyes adatait biztonságban tartsuk. A weboldalunk legtöbb oldalán biztonsági protokollokat használhatunk az adatok kommunikációjához és adatátviteléhez (pl. HTTPS). Igyekszünk figyelni a rendszerünkre és a lehetséges és támadásokat megakadályozni.

Bár igyekszünk mindent a legjobb tudásunk szerint megtenni adatai biztonsága érdekében, nem garantálhatjuk az információ teljes biztonságát. Mindazonáltal ígérjük, hogy értesítjük az adatszerzésekről a hatóságokat. Értesítjük Önt, ha tudomásunkra jut bármi, ami az Ön a jogaira vagy érdekeire nézve fenyegetést jelenthet. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az illetéktelen hozzáférést az adataihoz és segítsük a hatóságokat abban, ha bármi hasonló jogsértés történne.

Ha van regisztrált fiókja a weboldalunkon, tartsa titokban a felhasználónevét és jelszavát az Ön adatainak biztonsága érdekében.

Cookie-k (sütik) kezelése

Hembach Roland e.v. által üzemeltetett webion.hu domainen és aldomainjein keresztül elérhető honlapokon (a továbbiakban: „Honlapok”) sütiket (angolul: „cookie”) használ a honlapok működtetése, használatuk megkönnyítése, valamint biztonsága, a honlapokon végzett tevékenység nyomon követése, releváns tartalmi ajánlatok és célzott hirdetések megjelenítése érdekében.

A weboldalon használt sütik részletes listáját a Süti szabályzat tartalmazza.

Mi a süti?

A sütik olyan kisméretű adatcsomagok, szöveges fájlok, amelyek egy adott honlapon vagy alkalmazásban történt látogatás alkalmával kerülnek elhelyezésre a böngészőjében vagy a készülékén. A sütik lehetővé teszik, hogy az adott honlap a látogatót a következő látogatásakor felismerje, és ez által biztonsági, kényelmi funkciókat biztosítson és javítsa a felhasználói élményt az oldal böngészése közben.

A sütiket megkülönböztethetjük pl. funkciójuk vagy tárolási időtartamuk alapján. Ezen felül vannak olyan sütik, amelyeket az adott honlap üzemeltetője helyez el közvetlenül, míg másokat harmadik felek helyeznek el a honlapon keresztül.

A Honlapokon alkalmazott sütik leírása

A Honlapokon alkalmazott sütik funkciójuk alapján lehetnek alapműködést biztosító, statisztikai, hirdetési célú ill. social média sütik. A tárolási időtartamuk alapján megkülönböztetünk munkamenet sütiket, amelyek törlődnek amint a látogató bezárja a böngészőt, és állandó sütiket, amelyeket a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató nem törli.

A számítógépen tárolt cookie-kat a böngészőbeállítások segítségével távolíthatja el. Alternatív megoldásként harmadik fél cookie-jait is módosíthatja olyan adatvédelmi fejlesztési platform használatával, mint az optout.aboutads.info vagy a youronlinechoices.com. A cookie-kkal kapcsolatos további információkért látogasson el az allaboutcookies.org oldalra. A Google Analytics segítségével mérjük a forgalmat webhelyünkön. A Google rendelkezik saját adatvédelmi irányelveivel, amelyeket itt megtekinthet. Ha szeretné kikapcsolni a Google Analytics nyomon követését, látogasson el a Google Analytics kiiktatási oldalára.

Az alapműködést biztosító sütik (angolul: Technical or functional cookies)

Ezek a sütik biztosítják a Honlapok megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát, nélkülük a Honlapok kényelmes használata nehezebben vagy egyáltalán nem biztosítható. Az alapműködést biztosító sütik a látogatók azonosítása nélkül gyűjtenek információkat a Honlapok használatáról.

Az alapműködést biztosító sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik a felhasználó eszközein a honlapok böngészése során automatikusan elhelyezésre kerülnek. Azokat a böngésző beállításoknál utólag lehetséges törölni.

Statisztikai célú sütik (angolul: Analytical cookies)

Ezek a sütik a Honlapok teljesítményéhez, fejlesztéséhez, a felhasználói élmény javításához kapcsolódnak, és lehetővé teszik, hogy a Honlapok üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott Honlapot.

Ezek a sütik sem azonosítják a látogatókat, az általuk gyűjtött információk arra vonatkoznak, hogy pl. a látogató az oldal mely részére kattintott, hány Honlapot vagy oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje, milyen esetleges hibaüzenetek érkeztek stb. A statisztikai célú sütik között is megkülönbözettünk állandó és munkamenet sütiket, aszerint, hogy mennyi ideig tárolódnak azok a látogató böngészőjében ill. eszközén.

A statisztikai célú sütik a felhasználó eszközein a honlapok böngészése során automatikusan elhelyezésre kerülnek. Azokat a böngésző beállításoknál utólag lehetséges törölni

Hirdetési célú sütik (angolul: Advertising cookies)

Ezeknek a sütiknek a célja, hogy a Honlapokon az adott látogató számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, olyan információkat gyűjtenek, mint pl. a látogató melyik oldalt nézte meg, a honlap mely részére kattintott, hány weboldalt keresett fel, mindezt pedig a látogató érdeklődésére számot tartó tartalmak megjelenítése érdekében.

A hirdetési célú sütik elhelyezését a felhasználó a böngészője megfelelő beállításával tudja megakadályozni.

Social média sütik (angolul: Social media buttons)

Ezeknek a sütiknek a célja, a Honlapokon használt Social média szolgáltatások biztosítása a látogató számára pl.: amikor a látogató a Honlapról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren vagy egyéb Social média szolgáltatáshoz kapcsolodó felületen, vagy összekapcsolja a fiókját közösségi tartalmakkal, vagy amikor a Social média szolgáltató által biztosított plug-in-eken (kiegészító programok) keresztül a Social média szolgáltató által tárolt tartalmak jelennek meg az oldalainkon. A Social média szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyüjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a Social média szolgáltató által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mindezt a látogató érdeklődésére számot tartó tartalmak megjelenítése érdekében.

Ezeknek a sütiknek a célja, hogy a Honlapokon az adott látogató számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, olyan információkat gyűjtenek, mint pl. a látogató melyik oldalt nézte meg, a honlap mely részére kattintott, hány weboldalt keresett fel, mindezt pedig a látogató érdeklődésére számot tartó tartalmak megjelenítése érdekében.

A Social média célú sütik elhelyezését a felhasználó a böngészője megfelelő beállításával tudja megakadályozni.

Fogalmak

  • Adatfeldolgozó:

    természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel

  • Adatkezelés:

    a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, például: gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás, megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés, továbbítás, terjesztés, egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel, összehangolás, összekapcsolás, korlátozás, törlés, megsemmisítés

  • Adattovábbítás:

    az Adatkezelő által kezelt személyes adatok harmadik személyek számára történő hozzáférhetővé tétele

  • Adatvédelmi incidens:

    a biztonság sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi

  • Azonosítható természetes személy:

    természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, valamely azonosító, például: név, azonosító szám, helymeghatározó adat, online azonosító, fizikai, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható

  • Címzett:

    természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e

  • Érintett hozzájárulása:

    az érintett akaratának önkéntes, konkrét, megfelelő tájékoztatáson alapuló, egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez

  • Érintett:

    bármely információ alapján azonosított vagy azonosítható természetes személy

  • Felhasználók:

    az Adatkezelő által üzemeltetett, https://webion.hu weboldalon és az ott meghatározott egyéb címeken elérhető weboldalak látogatói

  • Harmadik fél:

    természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldolgozóval vagy azokkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldolgozó közvetlen irányítása alatt a személyes adatok kezelésére felhatalmazást kaptak

  • Hatóság:

    Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., telefon: 06-1 391-1400, fax: 06-1 391-1410, e-mail: [email protected], weboldal: naih.hu)

  • Partner/Ügyfél:

    természetes személy, aki az Adatkezelővel nem weboldalon köt szerződést termék értékesítésére vagy szolgáltatás nyújtására

  • Regisztráció:

    a weboldal felhasználó személyes adatainak rögzítése, mellyel felhasználói fiókot hoz létre

  • Személyes adat:

    az érintettre vonatkozó bármely információ

  • Weboldal/Honlap:

    az Adatkezelő által üzemeltetett, https://webion.hu és az ott meghatározott egyéb címeken elérhető weboldalai

Jogérvényesítési lehetőségek
  1. Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kereshetők az Adatkezelő az [email protected] e-mail címen.

  2.  A Felhasználó az Adatkezeléssel kapcsolatos panaszával közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: [email protected]; honlap: www.naih.hu) fordulhat.

  3. A Felhasználó jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Az Adatkezelők kérésre a Felhasználót tájékoztatják a jogorvoslat lehetőségéről és eszközeiről.

A jelen adatvédelmi irányelvek módosítása

Fenntartjuk a jogot az Adatvédelmi irányelveink módosítására, a módosítás legutolsó dátumát mindig feltüntetjük, jelen dokumentum a feltüntetett napon lép hatályba. A jelen adatvédelmi irányelvekben biztosított jogait az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem csökkentjük vagy korlátozzuk.

Jelen adatvédelmi szabályzat hatályos: 2020.02.06.